Selectează o Pagină

Emerson Asco

Categoriile de produse pe care le comercializam :

ELECTROVALVE PILOTATE SI NEPILOTATE

⦁ Electrovalve cu 2 căi Seria 262/263 DIN
Electrovalve cu presiune ridicată de funcționare fără presiune minimă (nepilotate). Sunt realizate dintr-o gamă largă de elastomeri care oferă posibilități largi de compatibilitate chimică.

 

⦁ Electrovalve cu 3 căi, Seria 314 DIN

 

⦁ Valve operate electric sau cu aer comprimat din seria 551-553
Acestea sunt valve adecvate pentru industria de automatizare și special concepută pentru industria proceselor: rezistentă la medii dure de exploatare; disponibil cu toate modurile de protecție antideflagrante și realizate în diferite combinații de materiale și construcții. In aceasta serie, oferim valve cu urmatoarele functii:
⦁ Electrovalve 3/2 , cu revenire pe arc
⦁ Electrovalve 5/2, cu revenire pe arc
⦁ Electrovalve pneumatice Namur, 3/2 si 5/2 cu revenire pe arc
⦁ Electrovalve 5/3, inchise la centru, cu revenire pe arc
⦁ Electrovalve 5/3, deschise la centru, cu revenire pe arc
⦁ Electrovalve pneumatice Namur, 3/2 si 5/2, cu actionare dubla bobina
⦁ Electrovalve 3/2 si 5/2, cu actionare dubla bobina

Electrovalva 3/2, cu revenire pe arc :

 

⦁ Accesorii pentru supape din seria 800
Pachet complet de accesorii pentru supape din oțel inoxidabil 316L
Sunt disponibile în diferite funcții: supapă de reținere, supapă de reglare a debitului, supapă de reglare a debitului cu reținere, supapă de evacuare rapidă, supapă de presiune.

 

⦁ Electrovalvă cu 3 căi, seria 327
Electrovalva cu acționare directă din seria 327 este o electrovalva universală, disponibilă în mai multe variante de material, putere, debit și certificare. Opțiunile de resetare automată și manuală sunt disponibile împreună cu o serie de alte accesorii.

 

⦁ Electrovalve cu glob

Electrovalve de proces, extrem de fiabile, au fost proiectate pentru a fi utilizate in medii dure intr-o varietate de sectoare industriale. Rezista la socuri termice si este ideala in aplicatii cu abur, apa supraincalzita sau medii corosive.

 

⦁ Electrovalve in unghi

Robuste, proiectate pentru o durata lunga de viata si cicluri ridicate de functionare. Au o durabilitate dovedita in manipularea fluidelor agresive, cum ar fi abur, apa fierbinte, solventi si suspensii usoare. Disponibili cu corpuri de bronz si otel inoxidabil pentru aplicatii solicitante. Exista multe caracteristici optinale, inclusiv control proportional.

 

Electrovalve miniatura si subminiatura

Seria 065 – Electrovalva « plata »

Electrovalvele cu arc plat seria 065 sunt utilizate în principal în aparate medicale și analitice, analizoare de gaze și detectoare de scurgere. Aceste electrovave se caracterizează prin durata de viață lungă și timpii de răspuns extrem de scurți. Oțelurile inoxidabile de înaltă calitate și materialele de etanșare le fac potrivite pentru utilizare cu o gamă largă de gaze.

 

Seria 068 – Electrovalve de izolare

Electrovalvele de izolare a fluidelor din seria 068 sunt potrivite pentru utilizarea cu lichide și gaze neutre sau agresive. Utilizarea materialelor de înaltă calitate (PEEK și FFPM / FPM / EPDM) previn contaminarea fluidelor. Mecanismul special al clapetei și dimensiunile mari ale orificiului (0,8 până la 4 mm) permit presiuni ridicate (până la 10 bari). Un conector de economisire a energiei reduce puterea de menținere la 1,5 wați, minimizând astfel transferul de căldură în fluid.

 

Electrovalve proportionale miniatura seria Preciflow 202

Electrovalvele proporționale 2/2 din seria 202 sunt ideale pentru utilizarea în aplicații in domenii ale tehnologiei analitice și medicale. Suspensia fără frecare a miezului reduce histerezisul și asigură un control continuu. Aplicațiile tipice includ cromatografia de gaze, ventilatoare, controlul / amestecarea gazelor, aparate de respirat sau controlere de flux de masă.

 

Cilindri pneumatici

Seria 441

Cilindrul compact cu cursă scurtă si cu dimensiunea pistonului de la 8 la 100 mm, cu tehnologie și design mult incercate, realizate de Numatics.
Este echipat cu o canale extrudate cu sloturi „T” și „C” pentru senzori magnetici și nu au nevoie de adaptor

Seria 435

Este un cilindru robust, fiabil, care respectă specificațiile ISO 6432. Potrivit pentru cele mai variate aplicații industriale, oferă un design compact, robust și o construcție fiabilă cu un MP4 integrat pe capacul din spate. Execuția standard în tuburi și capace din oțel inoxidabil oferă o rezistență excelentă la medii corozive.

Seria 438

Este un cilindru conform cu specificațiile ISO6431, fiind un înlocuitor „drop-in” cu orice cilindru standard ISO 15552 cu montare MP4. Echipat cu un capăt frontal filetat și un racord spate integrat, ajută la reducerea costurilor de întreținere și a timpului de instalare.

Seria 449

Cilindru compact ISO 21287 , special concepută pentru a se potrivi într-un spațiu redus. Asigura functionare de lungă durată și fiabilitate garantată prin utilizarea designului si tehnologiei mult incercate, realizate de Numatics.

 

Seria 453

Este un cilindru robust, oferind o gamă completă de opțiuni, în conformitate cu specificațiile ISO15552. Combina o construcție robustă și fiabilă, modelul fiind potrivit pentru cele mai dure și mai variate aplicații industriale.

 

 

Seria 450

Numatics Seria 450 este un cilindru cu tirant cu carcasa rotunda din aluminiu, oferind o gamă completă de opțiuni, de la dimensiunea alezajului pistonului de 32 la 200 mm și respectând în totalitate specificațiile ISO15552.

 

 

Seria 454

Seria Numatics 454 este special conceputa pentru utilizarea în aplicații alimentare, în conformitate cu standardul ISO 15552. Acest cilindru este ușor de curățat, are o mare rezistență la coroziune, și oferă o gamă largă de opțiuni și accesorii pentru a satisface cele mai variate aplicații din teren.

 

 

Seria 431

Noua serie G431 este o familie de cilindri ISO-6431 anticorozivă fiabilă, de înaltă calitate, cu o gamă largă de opțiuni și combinații, timp de service mai lung si tehnologie de etanșare a tijei optimizată.

 

 

Seria 437

Familie completă de cilindri cu tirant, conform specificațiilor CNOMO / AFNOR. Echipat cu amortizare pneumatice și detectare magnetică în execuția standard, această gamă robustă de cilindri este disponibilă de la un diametru al pistonului de 25 până la 200 mm.

 

 

Seria compacta cu ghidaj CGT

Cilindrul compact cu ghidaj si seria CGT este ideal acolo unde sunt necesare sarcini și forțe mari și este disponibil un spațiu minim. Ansamblul piston și tijă este prelucrat direct în corpul extrudat si realizează economii de spațiu.

 

 

Valve fieldbus

Electrovalve directionale compacte utilizand electronica si tehnologie PCB

Seriile 500 si 2000 ofera solutii de insule de electrovalve cu flexibilitate si modularitate ridicate. Toate sunt disponibile cu conexiuni Multipole și Fieldbus.

 

 

Seria 50x

 

 

Seria 200x

 

 

Electrovalve compacte de control directional – Seria « L »

 

 

Seria L1

 

 

Seria L2

 

 

Electrovalve de debit mare si design compact. Sunt disponibile in variante constructive pilotate cu solenoizi sau pilotate cu aer comprimat.

 

 

Insule de electrovalve, seria ISO

Sunt disponibile in doua variante dimensionale. Seria ISO 15407-2 de 18 mm si de 26 mm, sunt electrovalve de mare viteza, pentru sarcini grele, proiectate pentru toate tipurile de automatizare.

 

Insule de electrovalve seria G3 Fieldbus Electronics

Sunt disponibile in variante constructive , cu urmatoarele protocoale de comunicatie :
⦁ DeviceNet
⦁ DeviceLogix
⦁ Ethernet
⦁ Profibus DP
⦁ ProfiNet
⦁ CanOpen

 

Electrovalve cu operare manuala / mecanica

Special construite pentru procese semiautomate, cu operare manuala ( manetă, buton sau pedală ).

 

Electrovalve de uz general, potrivite pentru automatizari generale de proces

Seria 551 – 553

 

Electrovalve proportionale

Seria Sentronic:

Sentronic D.

Electrovalva proportionala controlata digital. Parametrii buclei de control pot fi optimizati pentru aplicatie folosind softwareul de achizitei de date(DaS).

Sentronic Plus.

Electrovalva proportionala controlata digital, construita pentru a functiona in cele mai solicitante medii . Poate functiona in vid sau in medii potential explosive. Parametrii buclei de control pot fi optimizati pentru aplicatie folosind softwareul de achizitei de date(DaS).

Sentronic HD.

Electrovalva proportionala cu 3 cai, controlata digital, extrem de precisa . . Parametrii buclei de control pot fi optimizati pentru aplicatie folosind softwareul de achizitei de date(DaS).

Sentronic LP.

Electrovalva proportionala controlata digital, foarte economica din punct de vedere financiar. Ofera o amprenta mica, un design usor de utilizat si modular, rezultand intr-un produs ce ofera o valoare si o versatilitate greu de egalat, indiferent de cerintele aplicatiei.

Sisteme de preparare al aerului

Seria 651 :

Seria 651 oferă un debit mare într-o gamă modulară și dimensiuni compacte. Această familie completă de produse pentru prepararea aerului este disponibilă ca optiune în dimensiuni 1/8 și 1/4 cu filet NPT. Seria de produse include o gamă cuprinzătoare de opțiuni de filtrare, pentru a satisface cele mai exigente aplicații (particule, coalescență și adsorbție), combinabile cu o selecție largă de opțiuni. Această gamă este potrivită pentru toate tipurile de aplicații și industrii, permițând temperaturi ambientale de la -40 ° C la 80 ° C.

Seria 652 :

Seria 652 oferă o gamă completă de produse modulare de preparare a aerului cu debit mare.
Include mai multe opțiuni de filtrare (particule, coalescență și adsorbție), cu o selecție extinsă de tipuri de boluri și canalizări de purjare. Domeniul extins de temperatura (-40 ° C până la 80 ° C) permite utilizarea Seriei 652 într-o gamă largă de aplicații și industrii

Seria 653 :

Serie similara cu seria 652, exceptand faptul ca poate functiona pana la o presiune de 16 bar. Domeniul extins de temperatura (-40 ° C până la 80 ° C) permite utilizarea Seriei 653 într-o gamă largă de aplicații și industrii.

Filtre de aer premium, seria Delta 901

Seria Numatics Delta oferă filtrare premium pentru aplicații ce necesită debituri și durabilitate ridicate. Filtrele din seria Delta sunt ideale pentru utilizare în multe aplicații, inclusiv industriale, de proces, medicale și compresoare.

Regulatoare de precizie

Aceste regulatoare sunt utilizate în aplicații de instrumentatie și control industrial, în care utilizatorul necesită o capacitate mare de debit și un control precis al procesului.
Stabilitatea presiunii reglate este menținută în diferite condiții de curgere. Această familie de produse este, de asemenea, extrem de sensibilă pentru a compensa rapid modificările foarte mici ale presiunii de ieșire.

Seria FRL 50 – filtre , regulatoare si lubrifianti

Seria VL32

Seria VL40

Valvele de siguranta din seria VL previn presurizarea neautorizată a unui sistem de aer în timpul service-ului sau întreținerii. Valvele de blocare Numatics sunt disponibile în mai multe modele diferite, inclusiv Manual, Slo-Start și Modular.

Seria de regulatoare realizate din otel inoxidabil

Aceste regulatoare sunt potrivite pentru conditii extreme. Sunt disponibile în dimensiuni de 1/4 și 1/2 „și standard adecvat pentru temperaturi ambientale de la -40 ° C – + 80 ° C cu opțiune de temperatură scăzută pentru -60 ° C. Produsele sunt conforme cu NACE și sunt certificate ATEX non-electrice.

Pentru mai multe informatii , va rugam sa accesati pagina web al producatorului.